Home > Storing

Storing

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een storing is. Als u vaak te maken heeft met een storing is de kans groot dat u problemen in een van uw installaties Een elektricien van ons landelijke netwerk helpt u graag me het opsporen van de oorzaak en zorgt ervoor dat u snel weer over stroom beschikt.

Opsporen van het probleem

Misschien heeft u de oorzaak van de storing zelf al gevonden, maar als u het probleem niet kunt vinden kunt u het beste een elektricien inschakelen. Deze controleert al uw apparaten en bekijkt welk apparaat de storing veroorzaakt. Er kunnen bijvoorbeeld te weinig stroomgroepen in uw groepenkast zijn, waardoor er kortsluiting ontstaat. Het plaatsen van een extra groep kan dan uitkomst bieden. Onze elektricien denkt graag met u mee en zoekt een oplossing voor de terugkomende storing.

Oorzaak storing

Een storing in uw elektriciteit wordt niet altijd veroorzaakt door overbelasting van een groep. Het kan ook gebeuren dat een apparaat constant kortsluiting maakt.

storingEen elektricien van Elektricien Garant helpt u graag met het opsporen van het probleem en komt met de juiste oplossing. Neem telefonisch contact met ons op voor een elektricien bij u in de buurt. Bel direct naar 085 4320003. Geef uw probleem door en binnen de kortste keren staat er een elektricien bij u op de stoep.

Direct een storing verhelpen

Is de stroom uitgevallen en kunt u uw apparaten niet meer gebruiken? U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk laten oplossen. Via ons netwerk kunt u direct in contact komen met een elektricien bij u in de buurt. Zodat uw storing snel weer wordt verholpen en u weer aan de slag kunt. Zijn er apparaten beschadigt tijdens de storing? Dan is het verstandig om contact op te nemen met de leverancier van het product. Deze kan u meer vertellen over de reparatie daarvan.