Home > Meterkast

Meterkast

De elektriciens die aangesloten zijn bij Elektricien Garant hebben jaren ervaring als het gaat om het aanleggen van meterkasten en groepenkasten. Deze twee onderdelen vormen het hart van het elektriciteitssysteem in uw woning. Vanaf dit punt wordt de namelijk stroom opgedeeld en verspreid door uw woning. Als het aanleggen van één van deze twee onderdelen niet op de juiste manier gedaan wordt, dan kan dit in de toekomst voor problemen gaan zorgen. Schakel daarom altijd een ervaren elektromonteur in.

Meterkast aanleggen

Problemen met elektriciteit worden vaak veroorzaakt doordat de groepenkast of meterkast niet op de juiste manier is ingedeeld. Wanneer er teveel apparaten op één groep zijn aangesloten kan een stop doorbranden of afslaan. Daarnaast is de kans groot dat er onveilige situaties ontstaan wanneer de bedrading niet goed is aangelegd. Wilt u een groepenkast vervangen of een nieuwe meterkast aanleggen? Deze werkzaamheden voert een elektricien vakkundig voor u uit. De bij ons aangesloten elektriciens zijn op de hoogte van de laatste technieken en veiligheidsmaatregelen. U hoeft, als u gebruik maakt van ons landelijke netwerk, dus niet te vrezen voor een onveilige situatie!

Vraag een offerte aan

Heeft u een bepaald budget en wilt u weten wat de kosten zijn als u uw meterkast of groepenkast wilt laten vervangen? Vul dan ons offerteformulier in. Wij zorgen dan voor een geschikte elektricien bij u in de buurt.