Home > Elektra aanleggen

Elektra aanleggen

Het aanleggen van elektra kunt u beter aan een ervaren elektricien van Elektricien Garant overlaten. Werken met elektriciteit is namelijk gevaarlijk als u hier geen verstand van heeft! Sommige materialen kunnen onnodig beschadigen en u kunt zelf ook schade oplopen. Een goed opgeleide elektricien weet precies wat hij wel of niet kan doen. Loop dus geen onnodige risico’s en neem contact op met Elektricien Garant.

Aanleggen van nieuwe groepen

elektra aanleggenAls u een nieuwe keuken of badkamer aanschaft kan het zijn dat uw groepenkast overbelast wordt. Deze overbelasting kunt u voorkomen door nieuwe groepen aan te laten leggen. Laat deze klus over aan een elektricien. Deze zorgt ervoor dat uw groepenkast niet meer overlast wordt en de nieuwe apparaten verdeeld worden over de verschillende groepen. Wilt u weten wat dit gaat kosten? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsindicatie.

Installatie stopcontacten

Als u extra stopcontacten wilt laten plaatsen, komt hier meer bij kijken dan u van te voren zou denken. Een elektricien kan samen met u een stroomplan opzetten en aan de hand daarvan nieuwe stopcontacten aansluiten. De bij ons aangesloten elektriciens leveren het stopcontact compleet met inbouwdoos. U kunt zelf kiezen uit verschillende afdekplaten, zodat de stopcontacten bij de sfeer in uw woning passen. Als u ons inschakelt kunt u niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op een veilige installatie van uw stopcontacten.

Een klus bij u thuis

Het maakt niet uit wat voor klus op het gebied van elektra aanleggen u heeft. Een elektricien van Elektricien Garant staat altijd voor u klaar. Of u een nieuw stopcontact wilt hebben of een nieuwe groep wilt laten plaatsen, voor alle klussen kan een offerte worden gemaakt. Via ons komt u snel in contact met een elektricien bij u in de buurt.